top of page
Cover_SnallaKramaMig.png
DIO_Framsida.png

SNÄLLA, KRAMA MIG

Skolan blir på dödligt allvar för anställde Jonny Pedersen när han hittar en avliden person, som han känner igen, på skolgården. Jonny inser att hans bristande agerande kan ha med saken att göra och beslutar sig för att på egen hand ta reda på vad som egentligen hänt och varför.

- Psykologisk thriller

- 390 sidor.

- Utgiven på Visto Förlag 2021. 

- Läs ett smakprov och beställ!

​- Mer information. 

MONSTRET BAKOM SPEGELN

En människa i kris tolkar samhällets innersta väsen och sina förträngda minnen i form av djupa, personliga resonemang i dagboksform. Skrivandet utvecklar sig snart till en gripande berg- och dalbana av existentiella frågor. Alla tankegångar visar sig till slut handla om att bekämpa hjärnspöken och hitta en väg framåt för fortsatt överlevnad. 

- Dagboksroman.

- 250 sidor.

- Utgiven på Recito Förlag 2022.

- Beställ.

​- Mer information.

DRAKEN INOM OSS

Vad skulle du göra när du inser att ditt agerande, under stor påverkan av din förebild, försatt dig in en moralisk rävsax? Sjuksköterskan Anna är beredd att omvärdera sina principer, men när hennes man och en ung flicka offras för ett högre syfte har det definitivt gått för långt. Anna måste nu stå sitt kast, väcka sin inre kraft till liv och möta ondskan innan det hemska blir värre.

- Spänningsroman.

- 320 sidor.

- Egenutgivning 2023.

- Beställ.

- Mer information.

Cover_hjartat.png
Cover_Firæd.png
Cover_DoljMig.png

HJÄRTATS GÖMDA KAMMARE

Bankchefen Philip har nästan allt han kan önska sig, men saknar någon att diskutera med på djupet. Han har kommit över sin frus tragiska bortgång och försöker nu hitta en själsfrände, dock utan vidare framgång. En varm sommardag flyttar den vänliga och omtänksamma Martina in i grannhuset. Plötsligt förändras tillvaron på ett sätt som han inte trodde var möjligt. 

- Feelgood-roman

- Färdigskriven. Undersöker intresse för publicering.

- Prel. utgivning 2024.

Cover_Namnlos.png

FIRÆD (arbetsnamn)

Kan ett oannonserat avsked vara politiskt korrekt och värt att hedra? Konrad Iversen firar sin 60-årsdag och hittar ett kuvert innehållande en utmaning när han kommer till jobbet. Han dras med på en överraskande resa och får se sitt förflutna i vitögat. När påfrestningarna blir för stora, bestämmer han sig för att göra allt i sin makt för att ställa den okände upptågsmakaren mot väggen.

- Spänningsroman.

- Påbörjad.

- Prel. utgivning 2025.

Cover_AndraMig.png

DÖLJ MIG (arbetsnamn)

11 oktober 2001 hittas vice riksbankschefen Otto Leitner död på taket till bankens kontor i Margitborg. Kriminalinspektör Fritz Mayer hamnar under utredningen i centrum av en kapitalistisk konspiration något som får hans liv att förändras för alltid.

- Planerad.

- Prel. utgivning 2026.

NAMNLÖS 

 Anders har bestämt sig för att belysa samhällets inneboende problem genom att beskriva ordningsmaktens arbete från insidan. Problemet är att den organiserade brottsligheten vill annorlunda. Kriminalinspektör Fritz Mayer ställs inför sitt största dilemma hittills. 

- Manus klart.

- Prel. utgivning 2027.

ÄNDRA MIG (arbetsnamn)

Är sista romanen som utspelar sig i Margitborg. Efter uppgörelsen i "Draken inom oss" planerar den organiserade brottsligheten i staden ett förbund mot ordningsmakten genom ett samarbete med stadens mest hänsynslösa kapitalister. Anna och Jonny Pedersen hamnar i konfliktens kärna, men får oväntat stöd. Anders och Jonny gör slutligen upp om det förflutna. 

- Planerad.

- Prel. utgivning 2028.

bottom of page