top of page

“Boken fick mig verkligen att tänka till och den aktualiserar många olika typer av frågeställningar. Utan tvekan väcker författaren och boken mitt engagemang.” (Om "Snälla, krama mig")

Lena Karlsson

"Slutet får mig att höja på ögonbrynen. Jag tyckte mycket om boken och det gick fort att läsa. /.../ Alla som någon gång funderat över det här med vinster i välfärden och huruvida man ska profitera på skolvärlden bör läsa den här boken." Betyg 4 av 5 (Om "Snälla, krama mig”)

lasbulle (Instagram)

“Boken skulle kunna vara ett mycket bra underlag för studiecirklar, t.ex. i skolan men också i politiska partier.” (Om "Snälla, krama mig")

Bengt-Inge Bengtsson

“Språket är lättläst och läsflödet är bra /.../ En läsvärd bok och särskilt för er som jobbar i skolans värld. Snälla, krama mig får 7 springande ebbor av 10." (Om "Snälla, krama mig")

ebbas.boktips (Instagram)

"Spännande med en annorlunda kriminalroman som utspelar sig på en skola. /.../ Läs gärna boken - den är spännande! Särskilt slutet ... /.../ Det finns mycket att diskutera kring när man läst den." (Om "Snälla, krama mig")

Lena Fredriksson

“Det finns mycket att diskutera utifrån boken som är en konkret gestaltning av mycket av det som behandlas i skoldebatten.” (Om "Snälla, krama mig")

   Camilla Hansson (bokluckan.se)

Anders sätter fingret på något som flera hamnar i, att må dåligt men inte riktigt veta vad det beror på. /…/ Boken väckte många tankar om existentiella frågor men är samtidigt lättläst." (Om "Monstret bakom spegeln") 

Camilla Hansson (boklukan.se)

”En gripande läsupplevelse. /…/ En riktigt spännande historia som hugger tag i en.” (Om "Monstret bakom spegeln") 

Sara Alkner

bottom of page