top of page

Anders sätter fingret på något som flera hamnar i, att må dåligt men inte riktigt veta vad det beror på. /…/ Boken väckte många tankar om existentiella frågor men är samtidigt lättläst." (Om "Monstret bakom spegeln") 

Camilla Hansson (boklukan.se)

"Slutet får mig att höja på ögonbrynen. Jag tyckte mycket om boken och det gick fort att läsa. /.../ Alla som någon gång funderat över det här med vinster i välfärden och huruvida man ska profitera på skolvärlden bör läsa den här boken." Betyg 4 av 5 (Om "Snälla, krama mig”)

lasbulle (Instagram)

“Boken skulle kunna vara ett mycket bra underlag för studiecirklar, t.ex. i skolan men också i politiska partier.” (Om "Snälla, krama mig")

Bengt-Inge Bengtsson

“Språket är lättläst och läsflödet är bra /.../ En läsvärd bok och särskilt för er som jobbar i skolans värld. Snälla, krama mig får 7 springande ebbor av 10." (Om "Snälla, krama mig")

ebbas.boktips (Instagram)

"Spännande med en annorlunda kriminalroman som utspelar sig på en skola. /.../ Läs gärna boken - den är spännande! Särskilt slutet ... /.../ Det finns mycket att diskutera kring när man läst den." (Om "Snälla, krama mig")

Lena Fredriksson

“Det finns mycket att diskutera utifrån boken som är en konkret gestaltning av mycket av det som behandlas i skoldebatten.” (Om "Snälla, krama mig")

   Camilla Hansson (bokluckan.se)

”Det var full fart från första sidan till sista sidan och jag vill ha mer! Så hela eftermiddagen har jag varit okontaktbar, det gick inte att lägga ifrån sig den, man var ju tvungen att läsa klart! En stark 5:a av 5." (Om "Draken inom oss")

agnethas_boktips (Instagram)

”... förde tankarna till en spännande film med många snabba vändningar, intriger och en blandning av goda och onda karaktärer. En del händelser var spektakulära vilket också bidrog till en filmisk känsla." (Om "Draken inom oss")

martinas_bokhylla (Instagram)

”En gripande läsupplevelse. /…/ En riktigt spännande historia som hugger tag i en.” (Om "Monstret bakom spegeln") 

Sara Alkner

bottom of page