top of page

MONSTRET BAKOM SPEGELN - KÖP!

 

En människa i kris resonerar i dagboksform om olika aspekter av samhället och om sitt omoraliska agerande i ungdomen. Allt för att komma vidare i livet och finna en mening. 

Vad  tycker läsarna? Recension

I ett tomt dokument vill ”A" inte ens skriva ut sitt namn och funderar på att ta sitt liv. Allt verkar förlora sin mening när kroppen automatiskt inte vill vistas bland andra människor och den egna spegelbilden väcker avsky. Snart utvecklar sig skrivandet till en gripande berg- och dalbana av existentiella frågor. Alla tankegångar visar sig till slut handla om att bekämpa hjärnspöken, och bearbeta och komma över gamla minnen med fokus på mobbning och rädsla för utanförskap. 

   Lidandet är stort och ett beslut behöver tas. "A" måste hitta en mening med livet och fånga en livlina innan det är för sent.

   Denna spännande och gripande dagboksroman handlar om hur valen som ung kan påverka oss senare i livet, och om att bearbeta och komma över gamla misstag. Även psykisk ohälsa hamnar i händelsernas centrum, hur det kan påverka en människa och hur man kan ta sig ur en djup kris.

- Beställ boken.

- E-bok.

- Smakprov ljudbok.

- Beställ ljudbok.

- Pressrelease 2022-05-24

bottom of page