top of page

SPÄNNANDE BOKTIPS 

"Snälla, krama mig": en ögonöppnare

Skönlitteratur med givande samhällsengagemang

För dig som söker en roman som skapar debatt – deckare,  kriminalroman, psykologisk thriller, skönlitteratur med samhällsengagemang, en tvistad historia och ett oväntat slut – är ”Snälla, krama mig” (2021) av författare Anders Gréen ett bra boktips.

 

Köp boken här!

Läs mer om boken här!

 

Mycket att diskutera, spännande och lättläst enligt läsarna

“Språket är lättläst och läsflödet är bra /.../ En läsvärd bok och särskilt för er som jobbar i skolans värld. Snälla, krama mig får 7 springande ebbor av 10." 

 

ebbas.boktips (Instagram)

 

"Spännande med en annorlunda kriminalroman som utspelar sig på en skola. /.../ Läs gärna boken - den är spännande! Särskilt slutet ... /.../ Det finns mycket att diskutera kring när man läst den." 

Lena Fredriksson

“Det finns mycket att diskutera utifrån boken som är en konkret gestaltning av mycket av det som behandlas i skoldebatten.” 

Camilla Hansson (bokluckan.se)

 

Tvistad historia med givande perspektiv 

I romanen ”Snälla, krama mig” blir skolan på dödligt allvar för anställde Jonny Pedersen när han hittar en avliden person, som han känner igen, på skolgården. Jonny inser att hans agerande inte har varit bra – och kan ha med saken att göra – och beslutar sig för att på egen hand ta reda på vad som egentligen hänt och varför. Det blir inte som han tänkt sig i denna tvistade historia med djupt samhällsengagemang. 

   Dagens litteraturtips – "Snälla, krama mig” med många givande perspektiv – är en spännande psykologisk thriller. Denna deckare belyser ett mörker som kan vara en mardröm för varje ungdom, för alla föräldrar och för samtliga som värnar om dem som ska forma vår framtid. 

 

Mer information om boken finns på andersgreen.eu.

bottom of page